Culinary and wine

Dobrovnik

Gostilna Pri Lujzi

V gostilni Pri Lujzi Vam ponujamo : domače sokove in vina lastne pridelave, degustacije vin v vinski fontani, domačo hrano kot so meso iz tünke, bograč s pereco, prekmurska kosila, gibanico, retaše, pizze, jedi po naročilu.

Dodatna ponudba Gostilne pri Lujzi je vinska fontana, ki ponuja vina lastne pridelave. V vinski fontani je v ponudbi naenkrat 6 vrst vina. Vina, ki so izmenično v ponudbi: Domače bejlo, Modri pinot, Laški rizling, Renski rizling, Sivi pinot, Chardonnay, Šipon, Sauvignon, Traminec, Rumeni muškat.

Dobrovnik

Vinska fontana

Dodatna ponudba Gostilne pri Lujzi je vinska fontana, ki ponuja vina lastne pridelave. V vinski fontani je v ponudbi naenkrat 6 vrst vina. Vina, ki so izmenično v ponudbi: Domače bejlo, Modri pinot, Laški rizling, Renski rizling, Sivi pinot, Chardonnay, Šipon, Sauvignon, Traminec, Rumeni muškat.

Bukovniško jezero

Brunarica prekmurskih dobrot

V prekrasnem,naravnem in mirnem ambientu Vam ponujamo tradicionalno prekmursko kulinariko ter domače pijače od lokalnih ponudnikov.

Dobrovnik

Izletniška kmetija Hančik

Kmečka kuhinja in lastna domača vina.

Bukovniško jezero

Okrepčevalnica Cuffi

V lokalu vam poleti nudimo slasten sladoled, sadne kupe, kavo, razne sladice, pice, domačo pogačo, hamburgerje, pijačo in seveda veliko drugih dobrot in izdelkov.

Strehovci

Bar Nada

V vasi Strehovci ob glavni cesti se nahaja bar Nada, ki je odprt v poletnih mesecih. V baru vas bodo domače in prijazno sprejeli ter postregli z hladnimi in toplimi napitki.

Dobrovnik

Okrepčevalnica Bojan

Okrepčevalnica s hitro in sveže pripravljeno hrano v obliki slastnih hamburgerjev, domačih klobas, hot dog in pomfrija. Nazdravite lahko z brezalkoholno pijačo ali z dobrim domačim vinom.

Nahajamo se v sklopu bencinskega servisa.

Dobrovnik

Iža prekmurskoga gestija pri Urošu

The restaurant "Iža prekmurskoga gestija pri Urošu" serves delicious Prekmurje cuisine with a modern twist. Our menu includes Sunday lunches, lunch menus during the week, and catering services available all across Slovenia. We can also host business lunches for up to 60 people and provide a pleasant atmosphere for meetings, seminars, and team building events.