Prenočišča

Dobrovnik

Bar in prenočišča Eta

V središču Dobrovnika, nudimo prenočišča za 35 oseb z lepo urejenimi sobami in apartmajem.

Dobrovnik

Hiša pri jezeru

Trajnostno naravnana Hiša PRI JEZERU leži lučaj od Bukovniškega jezera, v objemu Krajinskega parka Goričko, v bližini neizmernih naravnih lepot in zdravilne klime. Nudi 3 butične apartmaje z vrtom in vinogradom. Panoramska okna in velika terasa vam pričarajo občutek svetlobe in zlitja z naravo.

www.hisaprijezeru.si

Dobrovnik

Vinska klet Seršen

Nudi apartma z dvema ločenima spalnicama s po dvema ležiščema, dnevnim prostorom, kjer je možno dodatno ležišče za dve osebi, ločeno kuhinjo in sanitarije ter veliko pokrito teraso. V ponudbi pa je možna tudi pokušina in nakup domačih kakovostnih in vrhunskih vin različnih sort.

Strehovci

Zidanica Balantič

Zidanica je primerna za 4 osebe. Zagotovljeno parkirišče.

Dobrovnik

Počitniška hiša Clavis

Počitniška hiša Clavis nudi bivanje za štiri osebe v popolnoma naravno obnovljeni in opremljeni hiši s terasami, zunanjo finsko savno in penečo kopeljo ter veličastnim pogledom na pokrajino

Dobrovnik

Prekmurski raj

je apartma, ki se nahaja na mirni lokaciji v Strehovskih goricah in ponuja odličen oddih za 6  oseb v osrčju vinogradov. Apartma se nahaja nedaleč stran od Bukovniškega jezera, terasa pa ponuja čudovit razgled na vinograde, obenem pa je idealna izhodiščna točka za raziskovanje Prekmurja.

Dobrovnik

Gozdarjeva hiška M&K

Gozdarjeva hiška M&K se nahaja nedaleč stran od Bukovniškega jezera. Neokrnjena narava vas napolni z energijo in vam pričara nepozabno doživetje. Primerno za družine ter za vse tiste, ki si želijo sprostitve in doživetja v prelepem Prekmurju.

Dobrovnik

Počitniška hiša Car

Počitniška hiša Car se nahaja na mirni lokaciji, v osrčju Dobrovniških goric, nedaleč stran od Bukovniškega jezera ter Moravskih Toplic. Hiša, v rustikalnem stilu je na voljo za vsaj 4 osebe, s klimatsko napravo in televizorjem.

Zunaj je na voljo odprta terasa s pogledom na prekmursko ravnico. Čudovito okolico lahko raziskujete peš ali na kolesih, ki si lahko brezplačno izposodite pri nas. 

Dobrovnik

Parkirišče za avtodome Bukovniško jezero

Parkirišče za avtodome je vpeto v naravno okolje Bukovniškega jezera in nudi urejene sanitarije s tuši, vodo in elektriko na vsakem parkirnem mestu, igrišče za otroke in odtočni kanal.