Programi in dogodki

Oglejte si različne dogodke, ki so na voljo obiskovalcem naših krajev.

Dobrovnik

Koledar prireditev Občine Dobrovnik

Koledar prireditev zajema vse dogodke, ki se skozi celo leto vrstijo v občini Dobrovnik, tako športni, kulturni, zabavni ter kulinarični dogodki. V Občini Dobrovnik ponujamo pester izbor dogodkov, na katere se lahko navežejo  ogledi naših znamenitosti in zanimivosti in pričarajo doživetje za vse ciljne in starostne skupine.

Dobrovnik

Turistični programi

V naši okolici ponujamo veliko možnosti za zapolnitev enodnevnega izleta tako za skupine kot za družine in posameznike. Od adrenalinskih doživetij do počitka, nabiranje energije, kulinaričnih doživetij in rokodelskih spretnosti.

Kontakritajte nas in vam bomo pripravili nepozabno doživetje v objemu Bukovniškega jezera, tropske idile, raznobarvnih orhidej z dodatkom prekmurske kulinarike in odličnih vin iz naših vinogradov.

Dobrovnik

Pohodne poti

Podajte se na pot po naravnem bogastvu, znamenitostih in zanimivih območjih občine Dobrovnik. Uživajte med zelenimi gozdovi, slikovitem vinogradniškem območju, ob zvokih ptičjega petja in energijsko ter kulinarično bogatem doživetju.

Dobrovnik

Kulturni dom Dobrovnik

V Dobrovniku smo 15. 9. 2023 s prireditvijo slavnostno obeležili zaključek obnovitvenih del dvorane v Kulturnem domu v Dobrovniku.  Slavnostni govorec dr. Aleksander Jevšek, minister za kohezijo in regionalni razvoj Republike Slovenije, je v svojem govoru med drugim dejal: "Naj bo ta kulturni dom še naprej dom za vse ljudi, ki jih kljub nacionalnim, jezikovnim, verskim ali drugim razlikam, povezujeta univerzalnost kulture in lepota umetniške ustvarjalnosti."

Program Kulturnega doma Dobrovnik

Marec 2024

16.-17.3.

16.-17. marec 2024, od 9.-18. ure

Razstava pirhov

Obiskovalci razstave lahko v soboto, 16. marca in v nedeljo, 17. marca v Kulturnem domu Dobrovnik, spoznali pestrost in raznolikost pirhov, izdelane v različnih tehnikah

7.3.

Četrtek, 7. marec 2024, ob 17.00

Prireditev ob dnevu žena

Prireditev bodo pripravili otroci Dvojezične osnovne šole in vrtca Pikapolonica Dobrovnik.

Februar 2024

7.2.

Sreda, 7. februar 2024, ob 18.00

Čaj za dve

Gledališka igra – komedija

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika vljudno vabljeni na ogled gledališke predstave. Program: pozdravni govor Jureta Jurinić, gledališka igra – komedija “ČAJ ZA DVE”.

16.2.

Petek, 16. februar 2024, ob 17.00

Občni zbor Turističnega društva Dobrovnik

Obči zbor

27.2.

Torek, 27. februar 2024, ob 12.00

Občni zbor Društva upokojencev Dobrovnik

Obči zbor